Nieuws

vorige 10 nieuwsberichten

Griepprikken 2018


Alvast voor in uw agenda
Op zaterdagochtend 3 november 2018 gaan we de griepvaccinaties geven. Indien u hiervoor in aanmerking komt ontvangt u per post een uitnodiging. Wilt u deze brief meenemen op 3...
Lees verder »

Arts in opleiding tot huisarts


Hallo, mijn naam is Savannah van Dijk. Vanaf september 2017 start ik met de huisartsenopleiding  en zal ik gedurende 1 jaar werkzaam zijn in de praktijk van dr. Kroft. Eerdere werkervaringen heb ik opgedaan in het medisch onderwijs en in d...
Lees verder »

EPD diabetes, COPD, CVRM en ouderenzorg


Er is in de regio Eemland een digitaal patientendossier ontwikkeld voor diabetes, COPD, CVRM en ouderenzorg. Alle relevante informatie wordt vastgelegd in een systeem voor de betrokken zorgverleners.
Lees verder »

Eigen risico


Vraagt u zich ook af of de zorg die u krijgt wel vergoed wordt? Het is belangrijk dat u weet of uw zorgverzekeraar de zorg die u nodig heeft vergoedt. Uw huisarts weet niet hoe u verzekerd bent, maar vindt het wel belangrijk dat u goed op de hoogte bent. Hier leest u hoe u kunt uitzoeken of uw zorgkosten vergoed worden.
Lees verder »

Griepvaccinatie


Zaterdagochtend 5 november wordt de griepvaccinatie gegeven. Noteer deze datum alvast in uw agenda. Volgende week worden de uitnodigingen verstuurd.
Lees verder »

NIVEL en Julius Centrum


Huisartsenpraktijk Tollius levert eerstelijns zorgregistraties aan NIVEL en Julius Centrum. Zij doen onderzoek naar de kwaliteit en het functioneren van de gezondheidszorg. NIVEL en Julius Centrum gebruiken gegevens die uw huisarts standaard in het computersysteem vastlegt. Hierbij kunt u denken aan gegevens over gezondheidsproblemen, de behandeling en het resultaat van de behandeling. Onderzoekers krijgen geen identificerende informatie zoals uw naam, adres of BSN nummer.
Lees verder »

Parkeren


LET OP! Vanwege tijdelijke bouwwerkzaamheden bij nr. 32 is er extra parkeerhinder bij de praktijk. Wij vragen u om te parkeren in de vakken en de uitrit van de buren te vrij houden. Er wordt extra gecontroleerd door parkeerbeheer. Betaald parkeren is vanaf 08.00 uur. U kunt alleen betalen bij de automaat met uw pinpas.
Lees verder »

Thyrax


Heeft de apotheek onlangs uw schildklier medicatie gewijzigd neem dan contact op met de assistente voor een labformulier om vervroegd uw schildklierfunctie te laten bepalen.
Lees verder »

volgende 10 nieuwsberichten