Apotheek-uitdeelpost Tollius

Gezondheidscentrum Tollius beschikt over een apotheek-uitdeelpost. Deze uitdeelpost is onderdeel van Apotheek Keyser en Apotheek Vondelplein.

Op onze uitdeelpost Tollius hebben wij geen receptgeneesmiddelen op voorraad. Dit betekent dat u wel een recept kunt inleveren, maar niet direct uw geneesmiddelen mee kunt krijgen. Het recept wordt doorgestuurd naar Apotheek Keyser of Apotheek Vondelplein en daar voor u klaargemaakt. U kunt kiezen of u het recept op de Tolliusstraat of bij een van de andere locaties wilt afhalen. Indien u niet in staat bent het recept op te halen, kunnen wij uw recept bij u thuis bezorgen.

De uitdeelpost is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.00 – 17.00 uur. Tussen 12.00-13.00 uur zijn wij gesloten. Herhaalrecepten die wij voor 12.00 uur ontvangen, liggen de volgende werkdag vanaf 14.00 uur voor u klaar.

Indien u de medicijnen thuis laat bezorgen, dan gebeurt dit in de meeste gevallen 2 werkdagen na de aanvraag.

Nieuwe recepten
Met nieuwe recepten die u van uw arts of specialist heeft gekregen kunt u terecht bij
-  Uitdeelpost Tollius (u kunt de geneesmiddelen de volgende dag hier ophalen)
-  Apotheek Keyser (u krijgt de medicatie veelal direct mee)
-  Apotheek Vondelplein Keyser (u krijgt de medicatie veelal direct mee)

Herhaal recepten
Vindt u het plezierig dat wij de aanvraag van uw herhaalmedicatie uit handen nemen? Laat het ons weten. Wij vragen de recepten bij de huisartsen aan. Iedere 3 maanden ontvangt u van ons een e-mail dat de medicatie voor u klaarstaat.

Dit betekent dat u bij De Tollius:
- Herhaalrecepten kunt aanvragen (via de website van de huisartsen, afgeven aan de balie van de uitdeelpost of via de herhaallijn)
- Aangevraagde medicijnen kunt afhalen bij de uitdeelpost
- Zich kunt aanmelden voor Herhaalgemak

De uitdeelpost is op werkdagen geopend van 08.00-12.00 uur en van 13.00-17.00 uur.

De uitdeelpost is bereikbaar onder tel. nr. 033-4616905, fax 033-4621347